Tadej Toš: Novega dojenčka že nestrpno čaka!

Tadej Toš (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
23. 4. 2011

Igralec Tadej Toš je v zvezi s hrvaško igralko Doro že nekaj let izjemno srečen in skupno ljubezen bosta kmalu okronala še z rojstvom druge hčerkice, ki naj bi se rodila enkrat te dni.

Tadej je pri svojem delu pred kratkim prejel novo pohvalo. V zadnjem času se je namreč aktivno posvečal novemu delu - Molièrjevemu Don Juanu, ki je nastajal pod taktirko režije Borisa Cavazze. Uspešna premiera je bila znova potrditev, da je uspešen tudi v trenutku, ko se podreja strogim režiserskim pravilom.

Tadej se sedaj že nestrpno veseli prihoda svoje druge hčerkice. Njegova žena Dora je tik pred porodom in Tadej že nestrpno gleda na telefon, kdaj bo napočil trenutek poroda. “Očetovskega dopusta sicer ne bom dobil, se bom pa za mesec dni umaknil. Po tem času bom nadoknadil vse terminske obveznosti, ki me še čakajo. Zdi se mi, da si po vsem tem tempu, ki sem ga imel v zadnjih nekaj letih, nova družinska članica absolutno zasluži, da oče za en mesec vse ustavi in reče: tako, zdaj te sprejmemo v naš svet, tukaj si doma, to smo mi, to so naši glasovi in naši vonji. Zdaj pa grem, ker imam predstavo. (smeh) Poleti se bom tako posvetil naši novi družinski članici in za trenutek pozabil na vse, kar se dogaja okoli mene.

Nova Story že v prodaji

Story