Tadeja (Bilo je nekoč): Najprej na trojanske krofe!

12. 4. 2016

Že med samo oddajo je Tadejo mučilo domotožje, saj je nadvse pogrešala svojo hčerko, zato je za nekaj časa izgubila tudi tek, vendar pa se je nato pomirila in nadaljevala tekmovanje.

Poleg tega je pogrešala tudi partnerja, manjkala pa sta ji tudi šampon in zobna ščetka. Prav zato je takoj ob prihodu domov najprej skočila pod prho in se dobro naspala, privoščila pa si je tudi dva odlična trojanska krofa.

"Mami, kaj si že doma?" je bila nad vrnitvijo presenečena 8-letna Tadejina hči, skupaj pa sta potočili tudi nekaj solzic, saj je bila zanju to najdaljša ločitev do zdaj. V oddaji se je najbolj povezala s Tino, Saro in Patricijo, z nikomer pa ni imela večjih težav.

"Ljudi v oddaji nisem sodila, saj sem prepričana, da so v resničnem svetu povsem drugačni," je povedala Tadeja, ki se je večkrat tudi morala ugrizniti v jezik. Tako je ugotovila, da je bolje stopiti na stran in zadihati, saj se ne splača prepirati ter razburjati. Predvsem se je naučila tudi racionalnega ravnanja s hrano in izučila nekaterih obrti, šov pa bo ohranila v lepem spominu kot nepozabno izkušnjo.

Priporočamo