Tadeja Pavlič: Gola ptica iz raja

Vir: Nova
15. 2. 2016

Fotograf Aleš Bravničar spet preseneča, saj je v marčevski številki priljubljene revije Playboy slekel 2. spremljevalko miss Slovenije Tadejo Pavlič, ki je tako postala novo Sanjsko dekle.

Tadeja Pavlič: Gola ptica iz raja osebni arhiv

Novi Playboy izide v petek, 12. februarja.

Tadeja Pavlič: Gola ptica iz raja osebni arhiv

Tadeja ni le 2. spremljevalka miss Slovenije, ampak tudi mladi up slovenske plesne scene.

Kot nam je povedal Aleš, že nekaj časa sodeluje s plesno skupino Birds of Paradise, saj je pred tem že slikal tudi Ulo Šemole in Nadyo Bychkovo. Tudi Tadeja je namreč članica tega plesno-glasbenega šova, ki ogreje prizorišče in vse ljubitelje latinskih ter karibskih ritmov. Skupini se je pridružila na pobudo Nadye, saj je v tem videla novo priložnost, z dekleti pa se odločno razume. Mladenka pri svojih 18 letih sicer tekmuje v latinskoameriških plesih in je eden izmed mladih upov slovenske plesne scene.

Pogovor s starši

Vse se je začelo v glavah plesalke in fotografa, ki sta bila že pred tem projektom v kontaktu, saj sta želela skozi nevsakdanje slike prikazati ples. "Prijatelji so bili nad idejo navdušeni, saj so vedeli, da take priložnosti ne dobi vsak, poleg tega pa me na moji poti vedno podpirajo. Najprej pa sem imela nekaj težav s starši, saj smo se morali o tem konkretno pogovoriti. Na koncu se je vse super izšlo in vsi smo zadovoljni ter v pričakovanju fotografij," je dejala Tadeja in priznala, da je Alešu popolnoma zaupala, saj so ji njegove fotografije nadvse všeč, poleg tega pa se pri vsakem dekletu maksimalno potrudi. Na slikanju je zato vladalo sproščeno vzdušje, saj sta oba natančno vedela, kaj hočeta, Tadeja pa je zato pozirala povsem brez strahu.

Slikanje je hitro minilo

Fotograf Aleš Bravničar nam je pojasnil, da ima lenta miss Slovenije oz. spremljevalka miss Slovenije kar nekaj omejitev, zato so v sodelovanju z organizacijo Miss Slovenije poskrbeli, da dekle ne bi pokazalo preveč, saj glede tega obstajajo striktna pravila. Na koncu jim je seveda uspelo doseči odlične fotografije, ki so tudi kazalnik fantastičnega vzdušja, ki je vladalo na snemanju. Aleš ni skoparil na račun komplimentov mladi lepotički, saj je po njegovem mnenju velika profesionalka, navajena nastopanja, zato tudi pri samem slikanju niso imeli nikakršnih težav ali zadreg. Slikanje je zato minilo zelo hitro, prisotna pa je bila tudi Tadejina prijateljica Ula Šemole, ki je posnela nekaj fotografij iz zakulisja.

Nika Arsovski

Priporočamo