Tadeja Ternar: "Moda me bo navduševala vse življenje"

Tadeja Ternar: "Moda me bo navduševala vse življenje" (foto: Aleš Kocbek) Aleš Kocbek
Vir: Story
4. 6. 2018

Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar že nekaj let dokazuje, da se s trudom in delom lahko doseže marsikaj in še več. Ob tem, da je uspešna podjetnica, ki vodi svoj športni center, že vrsto let uspešno deluje na področju mode in vodi eno od večjih modnih agencij na severovzhodnem delu Slovenije.

Tadeja je nosila krono najlepše Slovenke kar dve leti in letos praznuje deseto obletnico. "V bistvu je bila deseta obletnica prav lani, kajti 2007 sem prejela krono miss Slovenije. Leto 2008 pa izbora ni bilo. Tako sem krono nosila kar dve leti. Ko danes gledam nazaj, vidim, da je to kar dolgo obdobje, ampak glede na to, kaj vse sem doživela ter ustvarila, se mi zdi deset let malo. (smeh) Vse izkušnje so bile izjemne in prav zato sem danes takšna, kot sem, močna oseba, ki sledi svojim ciljem in se ne pusti negativnim vplivom," pove Tadeja, ki v manekenstvu deluje že od 17. leta.

"Naziv miss Slovenije mi je odprl mnogo vrat v svet mode, saj sem med drugim delala v Parizu za priznano blagovno znamko Kenzo, preizkusila sem se tudi v Milanu, kjer sem posnela reklamne kampanje. To delo me je zelo veselilo in me še vedno, zdaj pa sem začutila, da bi lahko poslovno žilico izkoristila tudi na drugačen način. Doma sta me čakala drugo delo in druga prihodnost." Tadeja že nekaj let uspešno vodi svoje podjetje, športni center in agencijo Glammodels.

"Moda me bo navduševala vse življenje, in če delaš tisto, kar te veseli, je to to! Veliko dela imam v sklopu podjetja T&T, ki ga vodim, ampak vedno najdem čas za dejavnosti ob tistih 'nujnih' opravilih. Vesela sem, da imam odlične zaposlene, ki dobro opravljajo svoje delo, zato lahko jaz delujem tudi na drugih področjih. Prav tako se lahko zanesem na svoje domače, ki mi večkrat priskočijo na pomoč. Seveda je pri vsem tem pomembno tudi to, da ob sebi ustvariš krog zanesljivih in dobrih ljudi. Danes je težko najti dobro ekipo, saj opažam, da so ljudje čedalje bolj apatični in nevešči dela. Vedno poudarjam, da je delo pred nami, samo zagrabiti ga je treba. Od posedanja na kavču se stvari ne premaknejo na bolje, vsak ima priložnost spremeniti svoje življenje in od njega je odvisno, kaj bo za to storil!"

Tadeja Ternar: Deset let novih izkušenj

Tadeja pa z ekipo rada tudi ustvari dobrodelne dogodke, tako so pred kratkim pomagali materam. "V zadnjem času smo naredili veliko dobrih projektov, zadnji je bil v Luftu v Mariboru. Za matere smo pripravili pravo modno druženje, ki je bilo obarvano z vsemi našimi modeli. Na pisti se je tako predstavilo več kot 70 modelov, na kar smo zelo ponosni. Vesela pa sem tudi, da uspešno sodelujemo s projektom Miss Slovenije, ki je v zadnjih treh letih naredil velik korak naprej. Projekt že zdavnaj ni več zgolj osredotočen na lepoto, ampak so v ospredju vsi drugi segmenti, kot so podjetništvo, turizem, kultura in povezovanja. Dekleta res lahko od izbora veliko odnesejo. Res sem vesela, da stvari potekajo tako dobro."

Fotografije: Aleš Kocbek

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story12/2018

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 12/2018

Story 12/2018, od 24. 05. 2018