Tadeja Ternar: Obilnejša na modno pisto

Vir: Story
19. 3. 2010

Lepotica Tadeja Ternar je dvignila kar nekaj prahu na zadnji modni reviji, ki je bila v mariborskem nakupovalnem središču Europark. Da je dobila nekaj odvečnih kilogramov, ni bilo mogoče spregledati.

Tadeja se je zavedala, da ima nekaj odvečnih kilogramov, a je kljub vsemu svoje delo opravila profesionalno. 

“V zadnjih treh mesecih sem vse svoje moči usmerila v študij in uspešno opravila kar osem izpitov. Zima se mi je zdela idealna za študij in manekenstvu nisem posvečala dosti pozornosti. Poleg vsega mi faks vseeno veliko pomeni, zato sem ponosna, da končujem zadnji letnik. Prav tako pa sem vedela, da bom spomladi odpotovala v Milano, in tega se že zelo veselim! Maja imam potrjen odhod v Milano in vem, da bom do takrat v odlični formi,” dodaja Tadeja.

“Sedaj se bo začela sezona tenisa, v katerem zelo uživam. Naj pa omenim še to, da se mi ti trije kilogrami ne zdijo nič slabega. Marsikdo mi je povedal, da se mi zelo podajo. (smeh) Seveda to vzamem kot hec, saj se zavedam, da v manekenstvu pač moraš biti bolj vitkega videza. Res pa je tudi, da so številne znane manekenke velikokrat pridobile in izgubile kilogramčke, zato se mi zdi to nekaj povsem normalnega, vsi smo krvavi pod kožo.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story