Tadeja Ternar uživa na motorjih!

Tadeja Ternar uživa na motorjih! (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
14. 8. 2018

Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar ima že vrsto let izpit za motor in ne skriva ljubezni do dvokolesnikov, čeprav še vedno poudarja, da je na motor treba iti z glavo in razumom.

"Pred leti smo skupaj s pevko Alyo, manekenko Natašo Dobelšek in lobistko Tino Gaber naredili akcijo Ambasadorjev varne vožnje, kjer smo poudarjali pomen previdnosti na cesti in poudarjali številne nesreče, ki se zgodijo prav motoristom. Danes sem sama precej umirjena voznica, čeprav raje prisedem na motor in uživam. Obožujem tako cestne motorje kot tudi čoperje, s katerimi se lahko umirjeno voziš po magistralah ter opazuješ naravo. Moj prijatelj ima motor in večkrat se zapeljeva kakšen krog."

Tadeja se je že kot majhna deklica veliko igrala s fanti in so ji bili tovrstni hobiji blizu. "Prvič sem sedela na očetovem motorju pri dveh mesecih in nato vse otroštvo kazala zanimanje za motorje. Moja starša sta me prav zaradi tega zbadala, da bi morala biti fant, saj sem v nasprotju z mojim bratom sama precej bolj adrenalinska."