Tadeja Ternar: V Monaku ne komplicirajo

"O mestu bogastva in davčni oazi sem slišala že veliko in prav to me je prepričalo, da si ga želim obiskati." (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
25. 5. 2013

Lepotica in podjetnica Tadeja Ternar si ob vsem delu, ki ga ima s svojim teniškim centrom, vsake toliko utrga proste dneve, ki jo popeljejo v nove kraje. Vlečeta jo predvsem Španija in Francija, ki ju je že nekajkrat obiskala. Na svojem zadnjem izletu pa je odkrivala še najmanjšo državico na svetu - Monako.

Tadeja se je za popotovanje odločila dobesedno z danes na jutri.

"Bila sem pod stresom zaradi dela in vsega, kar sodi zraven, tako da sem preprosto morala pobegniti. (smeh) Odločitev je padla, da bo tokrat na seznamu Monte Carlo - Monako. V tej najgosteje naseljeni državi na svetu so številna domovanja najbogatejših, ki so seveda z vsega sveta. O mestu bogastva in davčni oazi sem slišala že veliko in prav to me je prepričalo, da si ga želim obiskati. Poleg tega pa sem bila tudi že sita nenehne negativne energije in poslušanja, da nas kriza ubija," doda Tadeja.

"Življenje tam teče bistveno bolj umirjeno kot pri nas. Veliko bolj uživajo in vidi se, da prebivalci živijo res dobro. Verjetno je država dobo poskrbela za to plat, kar pri nas pač ni. (smeh) Ljudje so zadovoljni in tega se hitro navadiš. Človek bi kar ostal tam. Dejansko vidiš, kako lepo stvari tečejo, ne tako kot pri nas, kjer je treba vse čim bolj zakomplicirati. To vidim šele zdaj, ko imam svoje podjetje," še doda Tadeja.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 22/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 22/2013

Story Story 22/2013, od 22. 05. 2013