Tajda Korče je iz težkih življenjskih preizkušenj potegnila najboljše, TA oseba ji ves čas stoji ob strani

18. 12. 2021
Deli
Tajda Korče je iz težkih življenjskih preizkušenj potegnila najboljše, TA oseba ji ves čas stoji ob strani (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ima 15 let in s svojimi točkami navdušuje gledalce priljubljenega šova Slovenija ima talent.

Tajda Korče je zagotovo oseba, o kateri bomo še veliko slišali. Pozornost gledalcev je pritegnila s svojimi izjemnimi gimnastičnimi točkami in se uvrstila v finale oddaje Slovenija ima talent.

Njen dosežek je izjemen, še posebej glede na dejstvo, da jo življenje ni božalo, čeprav je rosno mlada. Za njo je težka življenjska preizkušnja, a ob sebi ima ljudi, ki jo podpirajo in ji na vsakem koraku stojijo ob strani. In kaj se ji je zgodilo? To je razkrila v pogovoru za eno od slovenskih revij.

"Po smrti očeta mama ni zmogla več skrbeti za številno družino, zato smo otroci dobili nadomestno rejniško družino. Jaz sem bila takrat stara šest let.

Imam srečo, da je z menoj tudi moja sestra Petja, s katero se odlično razumeva. Sicer pa v rejniški družini, ki jo imam za svojo, živim še s sorojenci – sestro Laro ter bratoma Klemnom in Nikom. Slednji je star dvajset let in je najstarejši. Skupaj z rejnico sta me spremljala tudi na avdicije in v šov, kar mi res veliko pomeni."

Vir: revija Lady

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord