Tak "pobeg" si je privoščila Tanja Žagar, ni skrivala, da ji je zelo lepo. Le kje je bil njen Miki?!

Tak "pobeg" si je privoščila Tanja Žagar, ni skrivala, da ji je zelo lepo. Le kje je bil njen Miki?! (foto: Bobo) Bobo
9. 1. 2023

Konec tedna, ki je za nami, je postregel s prijetno toplim vremenom, ki so ga številni izkoristili za kakšen krajši izlet.

Med njimi je očitno tudi naša pevka Tanja Žagar, ki nikoli ni skrivala dejstva, da obožuje morje. Zato si ga je ta vikend privoščil! No, seveda se ni kopala, saj temperature vode niso nič kaj prijetne, a se je z velikim veseljem podala na sprehod ob obali. Številni so se ob tem spraševali, le kje je njen Miki, a sklepamo, da je prav on posnel ljubko fotografijo.

Preberite še: Konec ljubezni: Razšel se je tudi ta zelo znan slovenski par in to je vse kar vemo

Na njej je Tanja v ozkih pajkicah, beli oprijeti majčki in daljši jakni, lase pa si je zaščitila s kapo. Sprehodi, na katere se je z malo Marino v času porodniškega dopusta odpravila skoraj vsak dan, so poskrbeli za to, da je njena postava zdaj spet izklesana. Pajkice in ozke majčke so tista oblačila, ki res razkrijejo podrobnosti - in jasno je, da je Tanjina figura brezhibna!

Morda bi vas zanimalo: To so znane Slovenke, ki že nekaj časa služijo na Onlyfans in gre jim zelo dobro

Z objavo je razveselila svoje sledilce, ki so ji sporočali, da je videti super in so ji od srca privoščili krajši pobeg na morje, kjer si je zagotovo nabrala novih moči za vsakdanje obveznosti. Brez dvoma je na vso moč uživala!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)