Kaj?! Je to mama ali sestra Natalije Verboten? Ko jo boste videli, bo jasno, zakaj so bili številni v dvomih ...

12. 2. 2024
Deli
Kaj?! Je to mama ali sestra Natalije Verboten? Ko jo boste videli, bo jasno, zakaj so bili številni v dvomih ... (foto: Bumerang/Tibor Golob)
Bumerang/Tibor Golob

Očitno je gospa pred kratkim praznovala rojstni dan, naša pevka pa jo je tako lepo počastila.

Pevka Natalija Verboten velja za osebo, ki svojih najdražjih pretirano ne izpostavlja javnosti. Občasno pokaže svoja otroka, sina Oskarja in Maxa, ki zelo hitro odraščata in sta že prava mlada gospodiča, ter svojega Dejana, s katerim sta skupaj že vrsto let in se še vedno nadvse ljubita.

Zdaj pa je presenetila svoje oboževalce in objavila prizor, ob katerem so številni kar zajeli sapo! Na fotografiji je v družbi mladostne gospe, s katero sta si na moč podobni, še posebej, ko gre za pričesko.

"Sestri ali mama in hči? Praznujeva in vam želiva lep preostanek nedelje…," je zapisala Natalija, ki je v ključnikih še dodala: mama in hčerka, praznovanje, rojstni dan. Takoj so se oglasili njeni sledilci in nekateri kar niso mogli verjeti, da je gospa njena mama.

"Kaj je to res vaša mama, draga Natalija....., allora se ve, od kod pravi geni," je zapisala ena od njenih oboževalk, sledilec pa je dodal: "Mama? Nemogoče? Prej sestra ali sošolka ..." No, enako bi rekli tudi mi, kaj pa vi pravite? V komentarjih so se oglasili še drugi sledilci, ki pa so zapisali, da gre za sestro. No, Natalijini mami je ime Jožica in ena od sledilk je sporočila: "Lepo praznujte in vse najboljše babi Jožici."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Nam se zdita vsekakor zelo podobni in pravzaprav bolj kot sestri, a v vsakem primeru sta obe nadvse očarljivi. No, Natalija je to fotografijo objavila še na svojem Facebook profilu, kjer so jo številni spraševali, ali je to njena sestra ali mama

No, ena od sledilk je bila le malce bolj odločna, razrežila je dilemo, saj je zapisala: "Ma daj, Natalija, mama in hči ......Tudi Jožica je lepotica. Sta si pa podobni, tako po stasu, kot po lepoti. Niti ena niti druga ne odstopa od teh standardov.....Res je Jožica malo starejša od tebe, pa tudi to se ne opazi."

Preberite še: