TAKA je Nina Osenar s kratkimi in blond lasmi, ste že videli ta prizor?

TAKA je Nina Osenar s kratkimi in blond lasmi, ste že videli ta prizor? (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
23. 10. 2022

Postavna temnolaska se počasi vrača na male ekrane, na veselje številnih gledalcev, ki so jo res pogrešali.

Za Nino Osenar so zahtevni časi, o katerih je že pred meseci odkrito spregovorila v intervjuju za revijo Jana. Po rojstvu sina Marlona jo je doletela izgorelost, tako da so zanjo bila zadnja štiri leta še kako težka. Kot je razkrila, so bili tudi taki dnevi, da je komaj prišla do stranišča. Zaradi hude izgorelosti ni bila zmožna skrbeti za svojega sinčka, čeprav si je to močno želela.

Andrea Libič NIKOLI ne pozabi na to podrobnost, ki očara na prvi pogled, to bi imela marsikatera

A na srečo ima ob sebi ljubečega partnerja Dejana Kontreca, ki ji je nenehno stal ob strani in srčno skrbel zanjo ter za njunega sinčka. Okrevala je že v tolikšni meri, da se vrača na male ekrane, saj bo vodila Slovensko popevko. Sama se tega že zelo veseli, tako kot številni gledalci, ki komaj čakajo, da jo spet vidijo na zaslonih.

Ker je Nina vedno znala očarati s svojim nastopom in videzom, smo malce pobrskali po našem foto arhivu in našli sliko, na kateri je svoje temne kodre zamenjala za povsem drugačno pričesko - za kratke lase in blond barvo! No, moramo priznati, da se nam tudi taka zdi zelooo očarljiva in lepa, kaj pa pravite vi? Morda še kdaj preseneti s kakšno preobrazbo!