Taka je Petra Kerčmar brez trohice ličil, nam se zdi zelo mladostna, kaj pa vam?

18. 11. 2022
Deli
Taka je Petra Kerčmar brez trohice ličil, nam se zdi zelo mladostna, kaj pa vam? (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Tudi brez ličil je videti odlično! Pred kratkim sta s sovoditeljem Janijem Muhičem obeležila pomembno obletnico, ob tem pa so nastali prizori, ki jo kažejo v drugačni luči.

Voditelja POP TV-ja, Petra Kerčmar in Jani Muhič, že 10 let skupaj vodita oddajo 24 ur. V tem času se je zvrstilo veliko dogodivščin, njuni sodelavci pa so se skupaj z njima veselili tega lepega jubileja.

Tako galmurozne Tine Maze že dolgo nismo videli in ta črna obleka zažiga, tukaj je fotografija

Ob tem je nastalo nekaj prizorov, ki jih je POP TV objavil na Instagramu. Na njih lahko vidimo Petro brez televizijskega make-upa, v trenirki in s čisto sproščeno pričesko. Nam se zdi izjemno mladostna, vitalna in vesela. Tudi Jani je v športni opravi in ravno tako sproščen kot Petra.

“Kako čas leti … Naša Petra in Jani vas skupaj pozdravljata že 10 let! 📺 Petra je pred tem vodila osrednja poročila z Edijem Pucerjem in Matjažem Tankom, Jani pa zvečer oddajo. Marsikaj sta že doživela skupaj, ko čakajo zahtevni gosti ali projekti, stakneta glavi in ​​si pomagata, se podpirata," so zapisali ob lepih prizorih, ki so pritegnili pozornost številnih njunih oboževalcev.

Iva Krajnc Bagola odkrito o TEJ temi, razkrila je, kakšna je bila ob tem njena izkušnja s hčerko

Dodali so še, da je z njima vzdušje v uredništvu sproščeno. Sta zabavna, Z njimi je vedno odprta za pogovor, veliko se smejeta in znata pošteno poslati na svoj ter tuj račun. Sta pa tudi odločna, vztrajna in udarita po mizi, ko je treba, so še dodali. "Na naslednjih deset, dvajset, trideset let, dragi naši zvezdi. Radi vaju imamo! ❤️."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)