Taka je zdaj kuhinja Bineta Volčiča, v kateri ustvarja novo zgodbo, v Goričko je naravnost zaljubljen!

8. 5. 2023
Deli
SODNIK BINE VOLČIČ
Bine Volčič sicer ne izvira iz gostinske družine, a se je kuhariji zapisal že kot otrok. Prva knjiga, ki si jo je kupil sam, je bila otroška kuharica in z navdušenjem je začel ustvarjati preproste recepte, za pusta se je obvezno našemil v kuharja … Tako zanj po koncu osnovne šole ni bilo dvoma, kateri poklic naj izbere. Ker pa mu strokovnega znanja pri nas ni bilo dovolj, se je pri 26 letih podal študirat v Pariz. Z izobrazbo klasične francoske kulinarike se je Bine po vrnitvi v Slovenijo podal na pot iskanja nenehno novih kombinacij in mešanja okusov z vsega sveta. (foto: Pop Tv)
Pop Tv

Naš kuharski chef Bine Volčič se je že pred časom skupaj z družino preselil v Prekmurje, zdaj pa se je tam začela njegova nova poslovna oziroma kulinarična zgodba, ki je razveselila številne.

Bine Volčič skupaj s svojo družino zdaj živi sredi naravne idile, v Motovilcih. Po enem letu so se začeli njegovi načrti očitno uresničevati. Na svojem Facebook profilu je namreč objavil sliko kuhinje, kjer bodo izpod njegovih rok nastajale kulinarične dobrote.

Preberite še: Mirjam Poterbin pokazala, kateri lepotec ji zdaj dela družbo in res sta čudovit par

"Po enem letu, odkar smo se preselili v 'zeleni mir' Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar '4x4', saj štirje udeleženci pod mojo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še tri svoje 'najdražje')," je med drugim zapisal Bine. Dodal je, da je druženje v kuhinji in za mizo za gurmanske duše neprecenljivo. Vsi, ki bi jih zanimale informacije o vsebini in terminih, mu lahko pišejo na mail info@binevolcic.si. "Goričko - zakon," je na koncu zapisa dodal Bine in se tako poklonil pokrajini, v kateri zdaj ustvarja.

Morda vas zanima: O, vau! Ana Tavčar pokazala popolno obleko za prihajojoče poletje, ki je resnično primerna za vse postave, na njej pa je taka!

Prepričani smo, da mu bo posel odlično stekel, saj so njegove kuharske veščine nekaj, kar bi radi preizkusili številni. V kombinaciji z izletom v Prekmurje je tole dejansko prava dogodivščina, primerna za vse, ki jih zanimajo tovrstne stvari. Binetu dela ne bo zmanjkalo, v preteklosti je tudi poudaril, da si bo pri svoji novi zgodbi prizadeval za to, da ljudje pri njih najdejo stik s seboj in košček miru. Njegova objava je med sledilci že naletela na veliko odobravanja in številni komaj čakajo, da si privoščijo kakšno okusno jed iz njegove kuhinje. Eden od sledilcev je v kleni prekmurščini zapisal: "Küjalo de se, pa gelo.....pa samo gučalo."

Morda bi vas zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor: