Take Helene Blagne še nismo videli: Modna kombinacija, v kateri je še bolj mladostna!

Take Helene Blagne še nismo videli: Modna kombinacija, v kateri je še bolj mladostna! (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
22. 7. 2021

Naša priljubljena pevka vedno znova preseneča s svojimi modnimi opravami.

Heleno Blagne smo vajeni videti v čudovitih večernih oblekah, v katerih očara svoje poslušalce. Včasih na družbenih omrežjih objavi kakšen prizor, na katerem je v športnih oblačilih, a le redko jo vidimo v večnem kosu - kavbojkah.

Tokrat je Helena prav v njih napovedala svoj prihajajoči koncert v Ruski dači in s svojo podobo (spet) očarala številne, saj jih jeans pristoji kot ulit! Videti je več kot desetletje mlajša, tako da se marsikatera sprašuje, kako ji to uspeva. Zraven je oblekla belo bluzo, zavezano v pasu, ki še bolj poudari njeno vitko postavo.

Helena je znana po tem, da se zavzeto pripravlja na vsak svoj koncert in pozorno "pili" svoj repertoar. Fotografija je nastala v njenem delovnem okolju, ob klavirju, njen nasmešek pa dovolj zgovorno govori o tem, kako vesela je vrnitve na odre. Med veljavo protikoronskih ukrepov je namreč večkrat dala do znanja, da pogreša nastope v živo in svoje zvesto občinstvo.

Zdaj bo poletne mesece izkoristila za to, da pogosteje stopi na odre in počne tisto, v čem je najboljša - da s svojim glasom razveseli poslušalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Priporočamo