Take Zale Djuric še res nismo videli, totalno nas je presenetila, družbo pa ji je delala še ena znana Slovenka!

Take Zale Djuric še res nismo videli, totalno nas je presenetila, družbo pa ji je delala še ena znana Slovenka! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
16. 5. 2022

Ob tem lahko samo rečemo: res je vsestranska!

Zala Djuric je igralka in pesnica, preizkusila pa se je tudi v petju, ki ji res gre odlično! Dokaz je vsekakor posnetek, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu in ki je požel veliko pozornosti ter pohval. Vsekakor upravičeno!

Zapela je pesem Oye como va s prirejenim refrenom, ki je nasmejal številne. Tako je pokazala svojo humorno plat. Marsikdo je opazil, da je Zala videti odlično, še posebej z rdečo šminko, ki ji kot temnolaski izjemno lepo pristoji.

No, med izvajanjem pesmi pa ji je družbo delala še ena znana Slovenka, glasbenica, ki jo boste takoj prepoznali, zato si le poglejte posnetek in prisluhnite Zalinemu petju.

Navdušenja ni skrivala njena mama Tanja Ribič, ki se je oglasila v komentarjih. "Lali mojaa, kakšen glasek. Kakšen nori bend," je zapisala navdušena Tanja in hkrati razkrila, kakšen ljubkovalni vzdevek ima za svojo hčerko. Zelo prisrčno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)