Takega prizora ne vidimo pogosto: Nina Ivanič s svojim drugim sinom, poglejte si to podobnost

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
23. 3. 2021

Ob njegovem posebnem jubileju je objavila čudovito fotografijo, na kateri ga drži v naročju.

Takrat je bil sin naše priljubljene igralke Nine Ivanič še malček, na sliki pa je izjemno podoben svoji mamici - krasi ju ista barva oči, pa tudi njun nasmešek je podoben, kajne?  Sicer pa je Nina sliko objavila ob prav posebni priložnosti, ki jo je očitno naponila z nostalgijo.

"Leta nazaj, ko sem takole objemala svojega drugega sina. Danes je star 16 let in počasi ga izpuščam iz svojega objema... Vse najboljše Miha," je zapisala Nina. S soprogom Matjažem imata še enega sina, starejšega Luko.

Nina je privržena mama, a je že pred časom v interjvjuju za Onoplus dejala, da se ji zdi prav, da se starši v nekem trenutku nehajo prilagajati svojim otrokom. "Ne čutim nobene stiske ob misli, kaj bo, ko ne bomo več živeli pod isto streho. Sindrom praznega gnezda me niti malo ne obremenjuje. Prav je, da se otroci osamosvojijo, začutijo, kaj je resnično življenje. Dokler so doma, so zaviti v vato, vse bolj razvajeni. Tako ne morejo zares odrasti," pravi Nina.

Svojima sinovoma bo brez dvoma vedno stala ob strani in jima pomagala na njuni življenjski poti, po kateri bosta stopala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)