Tako dolge lase ima zdaj Anja Rupel in malce "divja" pričeska ji odlično pristoji!

Anja Rupel (foto: Goran Antley) Goran Antley
29. 8. 2022

Številni so si jo zapomnili v vlogi pevke skupine Videosex, s katero so dosegali uspehe tako v Sloveniji kot po nekdanji skupni državi.

Anja Rupel je že takrat plenila pozornost s svojim odrskim nastopom, nič drugače pa ni niti danes. Je atraktivna dama, za katero se še vedno obrnejo številne glave. Je pa njeno življenje zdaj drugačno, najbolj uživa v bližini svojih najdražjih, partnerja Aleša Klinarja in njune hčerke.

Srčna izbranka Lada Bizovičarja je v tej krasni obleki obračala vse glave, bila je preprosto čudovita!

Oboževalcem, ki ji sledijo na družbenem omrežju, tu pa tam pokaže kakšen lep utrinek iz svojega vsakdana - tokrat jih je razveselila s fotografijo z morja, na kateri je njene dolge, temne lase "počesal" veter.

Tudi takšna jim je bila izjemno všeč, tako kot nam - zdi se, da ji take "divje" oziroma čisto naravne pričeske res pristojijo. Prizor je očitno nastal nekje ob morju. Anja je brez make-upa videti mladostno in sveže, občutek sproščenosti s počitnic pa bo z njo ostal še lep čas po vrnitvi domov.

Zagotovo si je znala na oddihu pričarati lepe trenutke in si nabrati energijo za nove delovne podvige, ki jo čakajo jeseni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anja rupel (@anjarupel)