Kje dopustujejo znani Slovenci?

Vir: Story
2. 8. 2013

Najdete jih na Cresu, v Indoneziji, na Ibizi, pa tudi v Ankaranu in Kanarskih otokih.

Natka Geržina: Najprej Kanari, nato Legoland

Koreografinja in plesna pedagoginja se je skupaj s svojim Zvonetom in sinkoma Luko in Nikom odpravila na sanjske počitnice. Najprej so preživeli čudovito morsko pravljico na Kanarskih otokih, potem pa obiskali še Legoland v Nemčiji.

''Po pristanku v Salzburgu smo nadaljevali proti Legolandu. U, to je bilo veselje, čeprav smo ga obiskali že lani. Ampak želja Luke in Nika je bila tako močna, da smo se odločili za ponovni obisk. Poleg vsega pa sta bila vse leto zelo pridna in je bila to še dodatna nagrada,'' je povedala Natka.

''Legoland smo obiskali za dva dni in prespali smo pri piratih. Poleg vlakcev, vrtiljakov in vseh mogočnih skulptur smo si tam ogledali tudi različne svetovne znamenitosti, ki so vse zgrajene iz lego kock.''

Ana Klašnja uživa v Indoneziji

Čeprav smo že mislili, da se bo balerina Ana Klašnja letošnje poletje na oddih odpravila s katerim od fantov, ki ji jih mediji tako vztrajno pripisujejo, pa se je v Azijo odpravila s soplesalcem in dobrim prijateljem Lucasom Zuschlagom.

Najprej sta si ogledala Bangkok, nato pa si privoščila daljši premor na Baliju in priljubljenem turističnem otočku Gili, kjer ni manjkalo zabave. Glede na to, da je Ana ta del sveta obiskala že nekajkrat, bo Lucas zagotovo doživel pravi utrip te celine.

Alenka Vindiš in družinski oddih na Cresu

Nekdanja miss Slovenije Alenka Vindiš uživa počitnice v družbi sinčkov. S šestletnim Amadejem in triletnim Enejem se je odpravila na otok Cres.

''Z otrokoma raziskujemo divjo in obljudeno stran otoka. Amadeja je najbolj navdušilo spanje prvo noč v divjini nekje pri Beliju med blejanjem ovac, nato pa večerno nabiranje žajblja v bližini Orleca. To je celo prostovoljno zamenjal za večerno otroško animacijo v kampu. Kdor doživi lepoto tega kraja, vonjave in razgled, mu je vse jasno.''

Alenka, ki je ljubiteljica vsega, kar je povezano z naravo, se je odločila za kampiranje. ''Zaradi moje dobre sreče smo dobili najboljšo lokacijo v kampu. Tik ob plaži. Vmes je samo še otroško igrišče. Imeli smo srečo, da je ravno takrat, ko smo šli na ogled parcel, neki Italijan pakiral stvari za odhod. Z rokami in nogami smo se vse zmenili, četudi nam jezik ni bil poznan,'' je še dodala Alenka.

Anika Horvat bo dopustovala na Ibizi

Odlična primorska pevka v poletnih dneh nima časa za konkreten sproščen oddih, saj ima veliko dela v družinskih optikah v Kopru in Portorožu ter tudi nastopov na najrazličnejših prireditvah po Sloveniji ji ne manjka.

Od skritih virov smo izvedeli, da naj bi si čas zase in res pravi dopust vzela v septembru, ko naj bi s svojo družbo obiskala španski otok Ibiza.

Ivana Honsić pred snemanjem skočila na morje

Ena izmed finalistk šova Slovenija ima talent si je tik pred izidom prvega samostojnega singla Rdeča nit privoščila izlet na morje s prijatelji.

Vseeno pa se je nekaj časa posvetila tudi poslu, saj so sončen dan v Ankaranu izkoristili za dogovore o snemanju videospota, ki bo zagotovo potekal v lahkotnem in poletnem vzdušju, saj je tudi mlada pevka zelo sproščena.

Anja Rupel z družino na Obali

Pevko smo v družbi moža Aleša Klinarja in hčerke Lune opazili na nočnem sprehodu v mestu vrtnic. Družinica si je vzela čas in si sproščeno ogledovala novosti modnih trgovin, ki jih na Obali ne manjka.

Če smo iskreni, je po videnem temu največjo pozornost posvetila prav Anja, ki velja pri nas za eno od najbolj modno oblečenih pevk in poznavalk modne scene.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 32/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2013

Story Story 32/2013, od 31. 07. 2013