Tako ganjena je ob vrnitvi v domovino nekdanja pevka skupine Tabu, bila je na robu joka, to vas bo raznežilo

Tako ganjena je ob vrnitvi v domovino nekdanja pevka skupine Tabu, bila je na robu joka, to vas bo raznežilo (foto: Posnetek zaslona Facebook in Instagram Nina Vodopivec/fotomontaža) Posnetek zaslona Facebook in Instagram Nina Vodopivec/fotomontaža
2. 6. 2022

Preživela je celo kalvarijo, a se ji je uspelo vrniti domov.

V preteklih tednih je prošnja Nine Vodopivec, nekdanje pevke zasedbe Tabu, ki je živela v ZDA, požela veliko pozornosti, tako javnosti kot medijev. O tem smo poročali tudi mi (več si lahko preberete tukaj), a zdaj je že vse v najboljšem redu in Nina je spet v Sloveniji.

Opa, Jasna Kuljaj ni skrivala, da se je odlično počutila med dvema postavnima fantoma, le kaj poreče njen Saša?!

Svojim sledilcem se je oglasila s posnetkom, ki ga je objavila v Instagramu in v njem med drugim razkrila, kakšni so njeni načrti. Ob tem je bila Nina zelo ganjena, še posebej na začetku posnetka, ko je govorila o lepotah, ki jo obkrožajo. Zdi se, da komaj zadržuje solze, ko opisuje, kako lepo je, da je spet doma.

Med drugim je dejala, da se moramo zavedati, na kako lepem koščku našega planeta živimo. Oglasila pa se je zato, da pozove ljudi - tiste, ki si to želijo - da se združijo z njo v projektu Zvezdna vas. Več o tem boste izvedeli, če si ogledate spodnji posnetek. Gotovo pa je nekaj: Nina je zelo hvaležna vsem, ki so ji pomagali, da se je lahko vrnila domov, saj se je v ZDA znašla v nezavidljivi stiski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)