Tako gibčna je voditeljica Lili Žagar, zavidali ji boste

Tako gibčna je voditeljica Lili Žagar, zavidali ji boste (foto: Arihv Planet TV) Arihv Planet TV
21. 4. 2020

Televizijska voditeljica Lili Žagar tudi v času karantene ohranja odlično telesno formo.

Televizijska voditeljica Lili Žagar, ki je pred časom odšla v poslovne vode in zdaj oblikuje svoje torbice, tudi v času karantene ostaja v odlični formi.

Lili in njen partner Marko Potrč sta pred svojo čudovito hišo na Štajerskem razkazovala svojo karantensko formo in seveda osupnila. Oba sta se zelo potrudila, da bi bile njune lastovke videti čim bolj elegantne, a je treba priznati, da je šla ta naloga Lili veliko bolje kot pa Marku. "Vidi se, kdo je pri nas zadolžen za področje elegantnih gibov ter gracioznosti. Jaz sem kot okoren hlod proti njej. Je pač nekdanja gimnastičarka in izgubiti proti njej v lastovki ni sramota. Še vedno naredi te stvari z lahkoto. Sem kar ponosen na njo," je na svojem Instagramu zapisal Marko.

Vsekakor sta oba videti zelo v top formi, še posebej pa Marko, ki že nekaj časa svojo formo ohranja z rednimi odhodi v telovadnico, ki jih ne izpusti niti ob vikendih, ko ima še več časa za treninge. Karantena je sicer ta urnik nekoliko porušila, a bo ko se bo življenje vrnilo v bolj normalne tirnice, bo tudi fitnes spet prišel na vrsto.

Priporočamo