Tako grda stvar v teh dneh kroži o Hajdi Korošec Jazbinšek

Tako grda stvar v teh dneh kroži o Hajdi Korošec Jazbinšek (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
13. 11. 2020

Nekoč popularna glasbenica danes pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek se je znašla sredi viharja obtožb, da v osnovi šoli ni bila tako nedolžna kot je bila nedavno prikazana.

Hajdi Korošec Jazbinšek je nedavno gostovala v podcastu Ajde Rotar Urankar, Na svoji strani, kjer se je dotaknila tudi svojega otroštva. Hajdi je voditeljici zaupala, da je bila v osnovni šoli v garderobi večkrat pretepena, da so ji razrezali bundo in da v tistem času ni imela prijateljev. Osnovnošolskih dni se ne spominja prav rada, saj so ji prinesla veliko bolečine, ki jo še dan danes predeluje.

A zdaj se je na njene obtožbe odzvala tudi njena nekdanja sošolka, ki trdi, da le ni bilo vse tako, kot je v podcastu opisovala Hajdi. "Jaz sem njena sošolka iz osnovne šole. Ob tej njeni izpovedi in kako mediji pograbite vsako igranje žrtve znane osebnosti ter to prikazujete kot resnico. Jaz nisem znana oseba, pa se spomnim dogodka, kako me je Hajdi Korošec izza hrbta s kolenom sunila v križ in hkrati roke na ramena in me položila na tla ... Izza hrbta - pa za to ne kličem medijev in igram žrtve. Toliko o pretepanju in tem kdo je koga tepel," je povedala za Žurnal, a je ob tem želela ostati anonimna.

Hajdi se je na takšne obtožbe že odzvala in na svojem Instagram storyju svojo bivšo sošolko pozvala, da naj se ji le javi, saj bi jo rada povabila na kavo in se z njo pogovorila o vsem, kar se je dogajalo in se ji ob tem tudi opravičila, če je seveda karkoli naredila narobe.

Priporočamo