Tako izklesane noge ima danes Indira Ekić, ste jih že videli?

Tako izklesane noge ima danes Indira Ekić, ste jih že videli? (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 6. 2020

Indira Ekić je v šovu The Biggest Loser izgubila skoraj 30 kilogramov in prišla vse do finala, še danes pa ohranja vitko postavo.

Indira Ekić se je v šov The Biggest Loser Slovenija prijavila, ker si je želela korenite preobrazbe in to se je tudi zgodilo, iz šova je odšla skoraj 30 kilogramov lažja in uspelo ji je priti vse do finalne oddaje.

Kljub temu, da je od šova minilo že precej časa, je njena postava še vedno vrhunska in vitka, še vedno veliko trenira in seveda skrbno pazi na svojo prehrano. Od časa do časa ima tudi sama prehranske zdrse, ko se ne more upreti sladkarijam, a se nato hitro odpravi na trening in pokuri vse tisto, kar bi se ji utegnilo poznati na bokih.

Vse se zdi, da je že povsem pripravljena na poletje, saj že ima poletno garderobo, v beli obleki pa je na ogled postavila tudi svoje izklesane noge, ki so danes zares lepe. Vsekakor se lahko pohvali s čudovito postavo, ki ji jo mnoge zavidajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko nevem katera fotka je boljša, objavim kr obe 🙈🙌 Poletna oblekica in stylish torbica! Končno je tukaj poletje! 🌞 . Obožujem urejene ženske 😍Sama si premalokrat vzamem čas za shopping in @bestsecret spletna prodaja mi je kot pisana na kožo ob večernem lazy poležavanju zbiram oblekce, kopalke, torbice... pač ženske 😆🤷‍♀️ . . Izbira oblačil priznanih blagovnih znamk, obutve in modnih dodatkov je ogromna. s popusti do -80% 🙈😍 . Iskreno bi imela vse 😮 Ker je spletno nakupovanje na BestSecret možno samo z vabilom, delim z vami ekskluzivno vabilo ( omejeno število) http://www.bestsecret.com/indiraekic . Danes bom link dodala tudi v BIO vrstico 🙌 . . Lepo nedeljsko popoldne! ❤️ in še bolj uspešen teden želim . . #bestsecret #shopping #outfit #white #moschino #karllagerfeld #sale

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Priporočamo