Tako je bila pred lepotno operacijo videti Indira Ekić, danes ni več takšna

Tako je bila pred lepotno operacijo videti Indira Ekić, danes ni več takšna (foto: mima) mima
9. 11. 2020

Indiro Ekić je Slovenija spoznala v šovu The Biggest Loser, kjer je prišla vse do finala in izgubila skoraj 30 kilogramov.

Indira Ekić se je širni Sloveniji predstavila v šovu The Biggest Loser, kjer je pridno stopila skoraj 30 kilogramov in vsem dokazala, da je s trdno voljo mogoče prav vse.

Že v šovu je nakazala, da jo moti njen nos in da bi si ga nekoč želela operirati. Po odhodu iz šova se ji je želja tudi uresničila. Indirin obraz je zato danes nekoliko spremenjen, a sprememba ni tako drastična, da je ne bi več prepoznali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vsako jutro na tešče spijem merico beauty shota! Ti povem, da obožujem ta občutek, da se že navsezgodaj zavem, da delam nekaj zase 🤗❤️ Za svež zdrav sij kože, elastičnost, zdrave sklepe, nohte, močne lase in mišice 💪 Zakaj ravno @gaianaturelle_slo? Zaradi popolne kombinacije zadostne količine kolagena, minerala lepote MSM, vitaminov in cinka 👌 pa še hialuronske kisline😆 yeees vse v enem shotu! Zraven pa vedno poudarjam, da je potrebno za celostno psihofizično zdravje telesa vključit raznoliko nevnetno prehrano ( beljakovine in kvalitetne maščobe), se gibati na svežem zraku in poskrbeti za dober mindset! ❤️ Veliko je treba delat zase, in vsak dan znova imaš možnost odločanja v katero smer boš zakorakala. Če bo to smer v McDonalds, ti žal niti kolagen ne bo pomagal pri antiagingu 😀 Torej popolna kombinacija sestavin poskrbi, da kolagen deluje. Koda INDIRA20 ti prinese 20% popust ❤️ #antiage #collagen #healthy #looking #skin #stronghair✔️ #strongnails💅 #strongjoints #strongmuscles

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Danes je tako še večja lepotica in tudi njena postava še vedno ostaja sanjska, saj Indira ves čas pridno trenira in vzdržuje zdrave prehranske navade, ki jih je osvojila v šovu. Njena postava tako ostaja izklesana in takšna, da si jo želijo mnoge.