Tako je bila videti Nataša Pirc Musar kot mlado dekle, bi jo prepoznali, kaj pravite?

12. 5. 2023
Deli
Tako je bila videti Nataša Pirc Musar kot mlado dekle, bi jo prepoznali, kaj pravite? (foto: Profimedia)
Profimedia

Verjetno takrat še ni slutila, da bo nekoč postala predsednica države.

Nataša Pirc Musar na družbenih omrežjih rada podeli kakšen lep spomin, ali pa fotografije aktualnih dogodkov, ki se jih udeleži. Tudi utrinki iz njene zasebnosti se najdejo med objavami na Facebooku. Tokrat pa jo je očitno zelo razveselila stara, črno bela fotografija, ki jo je odkril eden od njenih Facebook prijateljev in je prišla do nje.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Prizor je nastal na tekmovanju, šlo je za taborniško lokostrelsko tekmovanje Zlata puščica v Ljubljani, ki se ga je udeležila takrat rosno mlada Nataša Pirc Musar. V pripisu se je zahvalila kolegu, da vestno hrani take spomine in še dodala: "O, kako lepi spomini na tabornike in lokostrelstvo. Dobro sem ciljala:)." Takrat je imela sicer malce daljše lase, a nam se zdi, da bi jo lahko prepoznali, kaj pa vam?

No, na lokostrelskem tekmovanju je dosegla prvo mesto, kar je odličen dosežek in več kot očitno je, da ji je šlo odlično od rok. Lepo se je spomniti takih trenutkov iz svoje preteklosti ...

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave