Tako je očarljiva Tanja Žagar pokazala svojo modno izbiro za to jesen, tudi ve boste v skušnjavi!

Tako je očarljiva Tanja Žagar pokazala svojo modno izbiro za to jesen, tudi ve boste v skušnjavi! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
18. 10. 2021

Pevka trenutno uživa na porodniškem dopustu, in čeprav je nadvse zaposlena mamica, ne pozabi nase.

Tanja Žagar je le nekaj mesecev po rojstvu hčerkice Marine videti odlično in očitno je, da nosečniški kilogrami zelo hitro kopnijo. Naša priljubljena pevka naravnost žari in kljub temu, da se trenutno posveča družini, ne pozabi na svoje oboževalce, ki jih rada razveseli s kakšnim lepim prizorom.

Tanja Žagar odkrito o ločitvi: "Ne vem, zakaj bi živel v odnosu, ki si ga ne želiš več."

Tokrat jih je povsem očarala s sliko, ki je nastala nekje na obali. Čeprav je oblečena sproščeno in športno, je videti odlično in njen stajling je vsekakor posnemanja vreden. Izbrala je črne pajkice, črno majico in črno jopico z resicami, oblačila pa je poživila s posebnim dodatkom, dolgim šalom s cvetličnim potiskom, ki se zelo dobro ujema z drugimi enobarvnimi oblačili. Zraven je obula superge v barvi pudra, ki odlično pristojijo črnim pajkicam.

"Morska jesen je nekaj prečudovitega! Bi se šla kar malo namočit," je hudomušno zapisala Tanja ob prizoru, ki je ogrel številna srca. Ja, verjamemo, da jo mika skok v morje, a verjetno je sklenila, da bo počakala na naslednje poletje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)