Tako je v resnici: Ana Roš beži od prepirov in vseh neiskrenih odnosov

Tako je v resnici: Ana Roš beži od prepirov in vseh neiskrenih odnosov (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 11. 2021

Andreja Novak, energijska raziskovalka in astrologinja, razkriva, kakšna je v resnici slavna kuharska mojstrica Ana Roš, ki se je nedavno razšla in je za zdaj samska.

"Mars, črna luna in Neptun, ki so skupaj povezani v znamenju strelca, kažejo na njeno moč in intuicijo, ki se poveže v vsem, kar jo zanima. Aktivna in vztrajna je v vsem, kar jo čustveno pritegne, pri tem pa je dobro, da ima jasne pogoje in iskreno sodelovanje tudi z drugih strani, saj jo to še dodatno spodbudi. V strelcu sta tudi Merkur in Venera, kar pomeni, da ima Ana dobro domišljijo in ima rada lepe stvari ter da se ne prepira rada, temveč vedno poskuša iz vsega pridobiti tisto najboljše.

Dnevna soba Helene Blagne je prava paša za oči, marsikdo je ostal brez sape

Luna v škorpijonu ji še podpira intuicijo ter strastnost in sočasno možnost transformacije. Podpira jo pri njenih receptih in načinu kuhanja, kar pa še okrepi njen južni karmični vozel, ki je v znamenju raka. Torej Ana vse, kar profesionalno dela, dela iskreno iz sebe. To ji pomeni življenje, brez tega si verjetno ne predstavlja več svojega delovanja.

Odnosi so za Ano zelo pomembni, saj ima v znamenju tehtnice Urana in Plutona, ki ji dajeta sočasno ideje in možnost ekstravagantnega in nenavadnega sodelovanja ter moč in intenzivnost v vsem, kar ji je pomembno. Ima močan instinkt za odnose, ki mu mora slediti. Pri tem ji je pomembno, da so odnosi jasni in iskreni ter se zna o vsem pogovoriti, če vidi smisel na dolgi rok. To ji namreč omogoča Saturn v znamenju dvojčkov."

Vir: Dobra karma