Tako je videti Miša Molk ob petih zjutraj!

Tako je videti Miša Molk ob petih zjutraj! (foto: Radio 1 Press) Radio 1 Press
24. 7. 2017

Rado Mulej je na misiji, da z zbujanjem znanih Slovencev poleti nasmeji poslušalce Radia 1. Vsak ponedeljek zjutraj se odpravi do žrtvinih vhodnih vrat in brez milosti trka in zvoni, dokler mu ta na odpre. Glede na to, da ima Rado na tem področju kar nekaj izkušenj, verjamemo, da mu bo vedno uspelo.

Njegova prva žrtev je bil simpatični Peter Poles, ki je moral odgovarjati na zanimiva Radova vprašanja, medtem kot je ta izropal njegov domači hladilnik. Nato je Rado iz postelje vrgel novinarja in televizijskega voditelja Uroša Slaka. Pred njegovimi vrati je vztrajal skoraj eno uro. Naposled mu je le uspelo in Slak se je ves ''zaliman'' in vidno presenečen pojavil na vratih, kjer ga je že čakal Rado s svežimi novicami, ki jih je Slak prebral kar v spodnjicah. Prejšnji teden mu je vrata hotelske sobe ob petih zjutraj odprla masterchefinja Alma Rekić, ki je vse presenetila s svojim videzom. Nihče si namreč ni mislil, da Alma zjutraj, brez makeupa tako dobro izgleda!

Ko se je Rado Mulej v ponedeljek ob 5. uri zjutraj pojavil na vratih njihovega doma, znani Slovenci niso bili prav nič veseli, saj jim je uničil spanec. Tokrat pa je bilo drugače. Pojavil se je na vratih Miše Molk in kaj hitro spoznal, da je prišel prepozno, saj je bila Miša že zbujena. Rado je bil prepričan, da je Molkova pokonci po prežurani noči. Ko je videl pripravljene kovčke, pa mu je bilo hitro jasno, da se televizijska diva odpravlja na počitnice.