Tako kratkega krilca pri Mojci Mavec nismo vajeni, njene noge so videti fantastično!

Tako kratkega krilca pri Mojci Mavec nismo vajeni, njene noge so videti fantastično! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
13. 12. 2021

Priljubljena televizijska voditeljica v zadnjem času preseneča s svojim stajlingom, ki je nekoliko drznejši, kakor smo ga bili vajeni doslej.

Mojca Mavec je znan obraz z malih ekranov, kjer navdušuje s svojimi potopisnimi oddajami in z vodenjem raznih prireditev. Vedno poskrbi, da je pred kamero videti kot iz škatlice in marsikateri dami je zato pravi modni navdih.

Jennifer Lopez nosila čevlje, ki smo jih pred 10 leti nosili vsi, zagotovo se jih še spomnite!

V zadnjem času pa je presenetila in navdušila z malce bolj drznimi stajlingi, kakršnih pri njej doslej nismo bili vajeni. A je to vsekakor dobrodošla popestritev, Mojca je videti naravnost odlično!

Odločila se je namreč za večno modno mini krilo iz usnja, h kateremu je kombinirala črne škornje, eleganten črni suknjič in belo srajco. Čeprav je zgolj dvobarvna kombinacija, je nadvse učinkovita.

Ne moremo mimo dejstva, da so njene noge videti odlično, so vitke, dolge in čvrste - skratka take, da ji jih marsikatera (tudi precej mlajša) zavida. Mojca očitno prisega na zmernost pri prehrani in za dovolj gibanja, saj ji uspeva ohranjati lepo postavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)