Tako lepo hčerko ima Ana Roš, kakšna lepotica je njena Eva Klara

Tako lepo hčerko ima Ana Roš, kakšna lepotica je njena Eva Klara (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
27. 7. 2021

Kuharska mojstrica Ana Roš je nedavno na Instagramu pokazala svojo lepo hčerko, ki odrašča v pravo mlado damo.

Vrhunska kuharska mojstrica Ana Roš ima zaradi napornega tempa bolj malo časa, a ko se pojavi, ga najraje preživi v družbi svojih dveh otrok in moža. Takšen trenutek je prišel tudi nedavno, ko je njena lepa hčerka Eva Klara praznovala 17. rojstni dan.

Mnoge verjetno zanima, kakšna mama je za štirimi stenami slavna Ana in v kakšnem duhu vzgaja svoja dva otroka. "Svoja otroka, sina Svita in hčer Evo Klaro, obožujem. Sem ena tistih precej ciganskih mam in sem ju vzgajala tako, kakor sem ju lahko. Ker sem pač delala, odkar sta rojena, cele dne­ve. V kuhinji sta dihala, spala, se z mano učila in zrasla v čudovita otroka.

Nedavno me je zaradi nečesa drugega poklicala rav­nateljica gimnazije v Tolminu, s katero sva se videli samo enkrat, in mi je rekla: 'Gospa Roš, ko sta vaša otroka prihajala na našo šolo, smo si mislili, kakšni razvajeni bitji bomo dobili. Dobimo pa dva v nulo otroka! Vljudna, prijazna, samostojna.' Saj nista odličnjaka, je pa vse njuno. Močno trenirata atletiko, sama morata vstajati, nič jima ni dano. Povsem sta samostojna, od nekdaj vse delata sama in resnično jima povsem zaupam," je v intervjuju za Playboy pred časom povedala Ana Roš, ki je na svoja otroka izjemno ponosna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana ros (@anaros40)