TAKO lepo je bilo na poroki priljubljenega člana Modrijanov, to vas bo reees ganilo, zapela je tudi TA znana Slovenka!

TAKO lepo je bilo na poroki priljubljenega člana Modrijanov, to vas bo reees ganilo, zapela je tudi TA znana Slovenka! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2022

Minuli konec tedna je bil za Roka Švaba res lep in vesel, tako kot za njegovo srčno izbranko, čudovito Petro.

Rok Švab in njegova Petra sta se v soboto poročila v Celju, in sicer na celjskem gradu. Mladoporočenca pa sta seveda dobila še posebno glasbeno popotnico na zakonski poti, ki jima jo je namenila Hajdi Korošec Jazbinšek, tudi sama znana Celjanka.

Preberite še: Anja Rupel ne skriva svojega obraza, naredila je nekaj, kar naredi le malokatera, kaj pravite na to

Na poroki jima je zapela ter na svojem Instagram profilu objavila krajši posnetek, ki je požel veliko navdušenja. "Najbolj strah me je bilo, da bi se od čustvene ganjenosti razjokala, ampak sem se komaj uspela zadržati in zapeti kot presenečenje, ki ga je @rok_svab organiziral za svojo drago @mesaricpetra. Hvala za lepo čustveno doživetje in naj bodo lepa čustva kot danes prisotna vsak dan. Zelo vesela za vaju in iskrene čestitke," je ob posnetku iskreno zapisala Hajdi.

Mogoče je tudi videti, kako lepa nevesta je bila Petra in prepričani smo, da je bil njen Rok zelo ponosen. Zagotovo so se zabavali pozno v noč, saj v družbi glasbenikov nikoli ni dolgčas. Za zabavo je poskrbel tudi Ansambel Petka in zagotovo bo ta poroka številnim ostala v lepem spominu.

Roku in Petri želimo veliko lepega na njuni skupni življenjski poti tudi v našem uredništvu in jima iskreno čestitamo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)