Tako lepo kuhinjo ima naš pevec Jan Plestenjak, nič čudnega, da se zelo rad zadržuje doma!

Tako lepo kuhinjo ima naš pevec Jan Plestenjak, nič čudnega, da se zelo rad zadržuje doma! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
6. 10. 2022

Kuhinja je marsikje središče doma, in očitno je tako tudi pri slavnih in znanih. Če je povezana z jedilnico, pa je toliko lepše! V njej se cela družina zbere za mizo vsaj ob koncih tedna, če že med delovnimi dnevi zmanjka časa.

Priljubljeni pevec Jan Plestenjak že vrsto let živi v morskem biseru Strunjanu, kjer si je ustvaril svoj dom. V njem tudi nastajajo njegove pesmi, ki kaj kmalu postanejo uspešnice. Jan ni najbolj zgovoren, ko gre za njegovo zasebnost, zato utrinki iz notranjosti njegovega doma toliko bolj navdušijo.

Sicer je v preteklosti že pokazal, kakšen je njegov dom - o tem si lahko več preberete TUKAJ.

Na Instagramu je tako nazadnje razveselil z lepimi prizori iz njegove kuhinje, katere delček je pokazal, ko je oboževalcem razkril, da za njih pripravlja novo pesem. Ti jo že nestrpno pričakujejo.

Kot je razvidno s posnetka, je njegova kuhinja vsaj delno opremljena v rustikalnem stilu, a s sodobnim pridihom - ima vse, kar potrebuje za funkcionalnost, hkrati pa daje vtis domačnosti. Seveda brez šopka rož, ki kuka izza Janovega hrbta, ne gre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)

Še posebej zanimiva se zdi luč, ki visi s stropa - na prvi pogled deluje kot del zvona, a verjetno gre za svetilo zelo zanimive oblike, ki deluje masivno in je v lepem kontrastu s svetlimi barvami kuhinje.

Prepričani smo, da v Janovem domu vsaj občasno nastajajo odlične jedi, s katerimi pogosti svoje najbližje - pa tudi sodelavce, ki z njimi delajo na novih bodočih uspešnicah.