Tako lepooo hčerko ima Milena Zupančič in mi smo čisto osupniliii

2. 4. 2023
Deli
Tako lepooo hčerko ima Milena Zupančič in mi smo čisto osupniliii (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Legendarna slovenska igralka Milena Zupančič ima s svojo hčerko Mašo odličen odnos, le redki pa ob pogledu na njeno lepo hčerko ostanejo ravnodušni.

Milena Zupančič še dan danes velja za eno izmed najlepših slovenskih igralk in zdi se, da je lepotne gene podedovala tudi njena hčerka Maša.Maša je zares prava lepotica, ki je prava kopija svoje mame in mnogi opazijo, da jabolko v njenem primeru ni padlo daleč od drevesa, saj je kot, da bi človek gledal Mileno v mladih letih.

Milena je za revijo Lady priznala, da se s svojo edinko odlično razume, rodila pa se ji je v zakonu s pokojnim režiserjem Dušanom Jovanovićem. Na njo je izjemno ponosna, imata seveda zelo lepo vez, po smrti pa se zdi, da sta igralka in njena lepa hčerka še bolj povezani.

Preberite še: Ana Tavčar dolgo molčala, a zdaj je o bivšem možu povedala VSE!

"Vsaka mama reče, da je otrok tisto, kar šteje, materinstvo ni primerljivo z ničimer. Sicer pa sem ves čas, ko sem bila z otrokom, imela slabo vest, da sem premalo s poklicem, ko pa sem bila v teatru, sem imela slabo vest, da sem premalo z otrokom. Po drugi strani te seveda materinstvo tudi kot igralko zelo obogati, ker veliko stvari odpade, predvsem tiste, ki so bile popolnoma nepomembne, naredi te tudi močnejšo, boljšo. Tudi kot igralko. Otrok ti veliko prinese, je pa zelo zapleteno, zelo težko, če si igralka in mama," je povedala v nedavnem intervjuju za revijo Story.

Zdaj je Milena že v pokoju, a to še zdaleč ne pomeni, da ima zdaj časa na pretek, še vedno ima veliko dela in priznava, da se rada odzove na nove ponudbe, saj ji je poklic v veliko veselje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave