Tako nadarjena je mlajša hčerka Jureta Koširja, nekdanji smučar poka od ponosa!

Tako nadarjena je mlajša hčerka Jureta Koširja, nekdanji smučar poka od ponosa! (foto: Goran Atley) Goran Atley
17. 5. 2022

Ponosni Jure je svojo hčerko Aniko Košir na vso moč pohvalil, objavil je posnetek, ki je številne pustil brez sape.

Jure in Alenka Košir sta ponosna starša dveh hčerk in sina: Aline, Anike in Jalna. Najstarejša, 19- letna Alina je pred kratkim imela maturantski ples in kmalu bo zaključila srednjo šolo. Tako Alina kot mlajša Anika sta pravi lepotici, ki nimata težav s poziranjem pred objektivi, saj jima to gre odlično od rok.

Poleg tega pa je mlajša Anika pravi pevski talent, kar je pokazala že večkrat, njen oče Jure pa je pred kratkim objavil posnetek, ob katerem se res naježi koža. Anika izjemno lepo poje, ob tem pa obvladuje tudi oder. Ponosni Jure je posnetek komentiral z besedami: "Anča res zažiga," s tem pa so se takoj strinjali njegovi sledilci, ki so mladenki namenili številne všečke in čestitke.

Vsi trije Juretovi in Alenkini otroci so se v preteklosti ukvarjali tudi s športom, hkrati pa so umetniško nadarjeni. Jure jih nikoli ni usmerjal v šport, hotel je, da se sami odločijo, kaj bi radi počeli v svojem prostem času. No, Anika se je očitno odločila, da se preizkusi v petju in njen talent je zagotovo nesporen! Kdo ve, morda jo bomo imeli priložnost slišati še na kakšnem velikem odru ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)