Tako nasmejanega Jana Plestenjaka že dolgo nismo videli, poglejte si, kaj ga je razveselilo

Tako nasmejanega Jana Plestenjaka že dolgo nismo videli, poglejte si, kaj ga je razveselilo (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
28. 4. 2021

Priljubljeni pevec ni skrival dejstva, da pogreša nastope pred občinstvom, v živo in na odru, kjer nastaja lepa energija.

Njegove objave na družbenih omrežjih so nam dale to pogosto vedeti, tako da smo se razveselili prizora oziroma fotografije, na kateri je Jan Plestenjak nasmejan in zelo vesel. Kaj mu je prineslo tolikšno radost? Ustvarjanje, seveda!

Prek Instagrama je svojim sledilcem sporočil, da nastaja nova pesem, ti pa so se množično odzvali in se veselili skupaj z Janom. Marsikdo je zapisal, da že komaj čaka, da sliši njegovo novo stvaritev.

V času, ko odri samevajo in si tako glasbeni ustvarjalci kot občinstvo želijo, da bi se razmere čim prej normalizirale, je novica o nastajanju novih pesmi zelo dobrodošla. Jan je tako sporočil, da nikakor ne počiva ter da bo prej ali slej spet stal na odru in v živo predstavil svoje nove uspešnice. S tem je marsikoga razveselil, najverjetneje pa še najbolj sebe, saj njegov nasmeh pove več kot tistoč besed. Se strinjate?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak)