Tako odločno je Indira Ekić zaprla usta vsem dežurnim moralistom, ki jo kritizirajo zaradi kilogramov, ne pusti se motiti!

27. 4. 2023
Deli
Tako odločno je Indira Ekić zaprla usta vsem dežurnim moralistom, ki jo kritizirajo zaradi kilogramov, ne pusti se motiti! (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Je dama, ki skozi življenje hodi z visoko dvignjeno glavo in ne pusti, da bi ji neznanci, ki se radi "spravljajo" na slavne in znane, solili pamet.

Indira Ekić je prepoznaven obraz slovenske estradne scene. Je uspešna vplivnica in mojstrica ličenja, ki se je izpostavila v šovu The Biggest Loser, v katerem ji je uspelo izgubiti precej kilogramov (in osvojiti srce njenega Matica, ki je bil trener), zdaj pa jo spremljamo v Super paru. Vse odkar se je šov začel, so jo spremljale kritike zaradi kilogramov, ki jih je pridobila, a sama se s tem sploh ne obremenjuje.

V zasebnem življenju je srečna, na poslovnem področju dosega zavidanja vredne uspehe, tako da je kritike tistih, ki se obremenjujejo z videzom drugih, niti malo ne ganejo. Na njenem Instagram profilu je objavljenih več fotografij in posnetkov, na katerih je Indira v kopalkah. Njeni postavi ne manjka prav nič, ukvarja se s telesno vadbo, tako da je kljub kakšnemu kilogramčku viška njeno telo zelo čvrsto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Pomembno je, da se v svojem telesu sama odlično počuti, še pomembnejše pa je dejstvo, da jo njen Matic obožuje natančno takško, kakršna je: ljubeča, odkrita, energična dama, ki ji je s prodornostjo uspelo ustvariti zgodbo o uspehu. Dobro ve, da zavistneži so in vedno bodo prisotni na tem svetu, z njimi pa se ne obremenjuje in odločno hodi po svoji poti. S tako držo in odnosom ji je uspelo pridobiti veliko sledilcev in oboževalcev, ki jo podpirajo in ji to prek družbenih omrežij sporočajo ob vsaki njeni objavi. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk