Tako poletno sproščena je Ana Tavčar Pirkovič, v čudoviti obleki je neverjetno seksi!

Tako poletno sproščena je Ana Tavčar Pirkovič, v čudoviti obleki je neverjetno seksi! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 8. 2021

Trenutno se mudi na dopustu in očitno je, da lepa voditeljica nadvse uživa.

Ana Tavčar Pirkovič, nepogrešljiv del ekipe oddaje Dobro jutro, tudi takrat, ko je na počitnicah, ne pozabi na svoje zveste oboževalce in jih redno razveseljuje z lepimi prizori. Tokrat jih je na svoj način pozdravila iz Španije, natančneje iz Palme De Mallorce, kjer se trenutno mudi.

Jasno je, da tudi v trenutkih, ko je sproščena, ne pozabi na urejenost, saj je na fotografijah, ki jih je objavila na družbenem omrežju, videti fantastično. Za sprehod po mestnih ulicah in uživanju ob kozarčku vina je izbrala lepo potiskano obleko z naramnicami, ki je spredaj krajša, zadnji del pa je daljši. Zraven je obula platnene sandale s polno peto in pokazala, da je nadvse sproščena.

"Kozarec dobrega vina vliva pogum," je zapisala ob lepem prizoru in navdušila sledilce, ki so jo zasuli s komplimenti. Marsikdo komaj čaka, da se Ana spet vrne na male ekrane, polna nove energije, ki si jo bo nabrala na več kot zasluženih počitnicah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)