Tako prisrčna je bila srčna izbranka Jurija Zrneca pri rosnih 14 letih: To je bil njen prvi nastop!

17. 2. 2022
Deli
Tako prisrčna je bila srčna izbranka Jurija Zrneca pri rosnih 14 letih: To je bil njen prvi nastop! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Že lep čas sta znani estradni par in vsak na svojem področju sta zelo uspešna.

Aleksandra Ilijevski in Jurij Zrnec vedno razveselita svoje oboževalce, ko se pojavita v javnosti. Aleksandra na družbenih omrežjih pogosto objavi kakšen utrinek iz njunega doma, ki ga bogatijo hišni ljubljenci - oba imata veliko srce, ko gre za živalice.

Preberite še: Darja Gajšek pokazala notranjost svojega novega doma, samo poglejte si, kako je pri njih

Občasno pa uspešna in vsestranska glasbenica objavi še kak nostalgični spomin, takšen, kot je na spodnjem prizoru. Pobrskali smo po njenem profilu in naleteli na prisrčno objavo - že pred časom se je spomnila svojega prvega nastopa, takrat je imela samo 14 let in je pred občinstvo pogumno stopila s kitaro v rokah.

Družno smo ugotovili, da se od takrat ni kaj veliko spremenila: njena pričeska je še danes podobna tisti, ki jo je nosila v mladosti, energija pa je nedvomno še dandanes izjemno mladostna!

Aleksandra je zagotovo ena od tistih srečnic, ki ji leta ne morejo do živega. Sama z redno vadbo in pravilno prehrano ohranja svojo vitalnost, s tem pa je za številne prava vzornica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik