Tako razkošne počitnice si je zdaj privoščil Lado Bizovičar in te fotografije so videti sanjsko!

10. 6. 2024
Deli

Voditelj Lado Bizovičar in njegova srčna izbranka Anela Šabanagić sta si privoščila zares sanjski dopust.

Voditelj Lado Bizovičar in njegova srčna izbranka Anela Šabanagić sta prava navdušenca nad potovanji in zato se vsako leto rada odpravita na takšne in drugačne konce sveta. Zdaj pa sta si uspela izpolniti dolgoletno željo, ki jima je zares veliko pomenila in s seboj sta vzela tudi hčerki, ki si bosta to noro dogodivščino prav gotovo zelo dobro zapomnili.

"Otočje Raja Ampat, Zahodna Papua - najina prva destinacija s seznama pred osmimi leti se je končno zgodila! Tako odmaknjen, prvinski in očarljiv kraj, snorklanje in potapljanje v kristalno čisti vodi, polni pisanih koral in na tisoče vrst rib. Ne bi mogla biti bolj srečna in hvaležna, da sta bili najini dekleti del tega neverjetnega potovanja! Resnično najbolj edinstvena izkušnja na vseh naših potovanjih in najlepši kraj, na katerem sva bila," je vzhičeno zapisala Anela, ki ni skrivala navdušenja nad na novo odkrito destinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Vsekakor je videti, da je družinica na potovanju zelo uživala in da si bodo to nepozabno destinacijo prav gotovo za vedno zapomnili, saj je bila kot vse kaže zares nekaj posebnega. No, verjamemo pa, da to še ni konec počitnic za to leto, saj se poletje še niti ni dobro začelo in zato verjamemo, da imajo na svojem seznamu za to poletje še prav gotovo nekaj zanimivih destinacij, ki jih bodo nekateri z zavidanjem občudovali.

Kakorkoli že, te posnetke si je vsekakor treba pogledati, saj so zares dih jemajoči in mnogi si bodo želeli spakirati kovčke in se odpraviti na to čudovito otočje in uživati v vsem kar ponuja in uživati v lepotah neokrnjene narave, ki je videti zares dih jemajoča.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu