Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

20. 6. 2023
Deli
Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj (foto: Dejan Nikolič)
Dejan Nikolič

Zdi se, da je Saša Lendero svoj dom opremila z veliko mero okusa, estetike in ga naredila zares čudovite, zato ni skrivnost, da se v njem zares dobro počuti.

Pevka Saša Lendero je v letošnjem letu mnoge presenetila z novico o ločitvi od glasbenika Mihe Hercoga. Kljub temu pa se zdi, da sta oba že uspela obrniti nov list v svojem življenju. Veliko zanimanja pa vlada tudi glede doma Saše Lendero in kako je urejen danes.

Saša še vedno biva na istem naslovu, saj je bil Miha tisti, ki se je odselil iz skupnega doma. Njeno domovanje je pravo zatočišče, kjer se lahko umiri in sprosti. Naravni materiali so pomemben del njenega interierja, saj dajejo domu pridih topline in domačnosti. Prevladujoč material na tleh je les, ki ustvarja prijetno vzdušje in poudarja naravno estetiko prostora.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša je znana po svoji ljubezni do rož, in tudi v njenem domu ni nič drugače. Rada se posveča rožam in skrbi zanje, kar dodaja prostoru svežino in živahnost. Rože so tudi del dekoracije, ki dajejo domu poseben čar. Njen dom je zato prava oaza miru, kjer se lahko umakne od vsakodnevnega vrveža in si vzame čas zase.

Vizija Sašinega doma je očitno ustvariti prijeten prostor, ki jo pomirja in navdihuje. Naravni elementi, kot je les, ustvarjajo povezavo z naravo in vnašajo harmonijo v notranji prostor. Saša očitno ceni udobje in domačnost, ki jo naravni materiali prinašajo v njen dom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Čeprav je bila ločitev za Sašo zagotovo težka, je pomembno, da je uspela ohraniti svoj dom kot svoje zatočišče. Dom je prostor, kjer se počuti varno in udobno, kjer lahko obkrožena z naravnimi elementi najde notranji mir. Sašin dom je prostor, ki odraža njeno osebnost in ji omogoča, da se lahko sprosti in regenerira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša je s svojim osebnim slogom in urejenim domom vzor mnogim, ki sledijo njeni karieri. Njen dom je pravo zatočišče, kjer lahko najde notranji mir in navdih za ustvarjanje glasbe ter premagovanje življenjskih izzivov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Preberite še: Ste že videli to obleko Indire Ekić, o kateri zdaj govori cela Slovenija?!

Poglejte si še: Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil televizijskega in radijskega voditelja, enega najbolj prepoznavnih obrazov slovenske glasbene scene in najbolj prepoznavno ime narodno-zabavne glasbe ta hip ... Blaža Švaba, frontmana ansambla Modrijani.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk