Tako razkošno je Iris Mulej praznovala svoj okrogli rojstni dan, samo poglejte si to!

Tako razkošno je Iris Mulej praznovala svoj okrogli rojstni dan, samo poglejte si to! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 6. 2021

Nekoč znana manekenka in fotomodel, zdaj pa uspešna vplivnica, je pred kratkim praznovala okrogli rojstni dan.

Nihče ne bi rekel, da je Iris Mulej dopolnila 40 let, saj jih kaže najmanj desetletje manj. Za njo sta dve nosečnosti, kar pa se na njeni postavi (in obrazu) niti malo ne pozna. Postavna temnolaska s svojo družino živi v Črni gori, a ob svojem okroglem življenjskem jubileju je prišla v Slovenijo, da bi bila v družbi svojih najbližjih.

Organizirala je čudovito praznovanje, utrinke pa je z veseljem delila s svojimi spletnimi oboževalci - objavila je nekaj posnetkov, na katerih je videti, kako zelo se je zabavala. "Ponosna na vsako pomlad... na vsak krog okoli sonca, na vsako leto na tem planetu... 40 poletij in 40 zim... Hvala še enkrat vsem za lepe želje in iskrene čestitke ter velik hvala hotelu @bled_rose_hotel , ki mi je skupaj z @partylama.si omogočil to prelepo praznovanje v njihovem čudovitem ambientu...," je zapisala hvaležna Iris.

Sicer pa naša lepotica nikoli ni skrivala, kako veliko ji pomeni družina, zato na njenem rojstnem dnevu nista manjkala njena otroka, prisrčna Isabella (ki je čedalje bolj podobna svoji lepi mamici) in mali očarljivec Arron.