Tako razkošno je stanovanje Rosvite Pesek, ta jedilnica jemlje dih

Tako razkošno je stanovanje Rosvite Pesek, ta jedilnica jemlje dih (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
16. 3. 2023

Voditeljica Rosvita Pesek ne skriva, da je najbolj srečna, ko je lahko doma in v krogu svoje družine, takšni trenutki ji pomenijo največ.

Voditeljica Rosvita Pesek se je pred leti preselila v Ljubljano in danes srečna živi le streljaj od mestnega središča.

Svoje čudovito stanovanje občasno rada pokaže na Facebooku in seveda mnogim vzame sapo, kako lepo je urejeno.

Že en sam pogled na njeno domovanje razkriva, da je zelo urejeno in da v njem nikoli ne manjka svežega cvetja.

V njem se meša moderni in starinski stil, veliko je naravnih materialov, predvsem pa je prostorno in se nahaja v dveh nadstropjih, kar mu daje še več udobja in razgibanosti.

Rosvita ne skriva, da obožuje praznike, ko se zbere vsa družina in takrat je čas za takšne pogovore, ki si jih sicer v vsakodnevnem vrvežu težko privoščiš. Še posebej sedaj, ko je že nekaj časa babica in ji vsaka minuta z vnukom še toliko več pomeni.

Ob pogledu na njeno jedilnico je mnogim vzelo sapo, mnogi pa so bili ob pogledu na njen dom tako zelo navdušeni, da so si seveda v hipu zaželeli, da bi imeli tudi sami takšnega.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.