Tako sanjsko je v kopalkah videti srčna izbranka Luke Basija

13. 6. 2020
Deli
Tako sanjsko je v kopalkah videti srčna izbranka Luke Basija (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Slovenski pevec Luka Basi svoje družine nikoli ni želel medijsko izpostavljati, a njegova srčna izbranka je prava lepotica in z Luko veljata za res lep par.

Za Luko Basija ševilne oboževalke mislijo, da je samski in brez družine. A temu ni tako, ima zares lepo srčno izbranko Nastjo Gabor, s katero imata dva čudovita otroka, ki sta prava mala sončka.

Luka in Nastja se na družabnih omrežjih ne pojavljata skupaj, takšne fotografije je skoraj nemogoče najti, je pa zato Nastja na svojem Instagramu zelo aktivna in rada s širnim svetom deli tudi svoje družinske trenutke. Med njenimi fotografijami je tako mogoče najti ljubke fotografije njunih otrok, in videti je, da zares živijo pravo družinsko pravljico.

Nastja, ki je prav tako v glasbenih vodah, je prava lepotica, ki bi je bila vesela tudi modna industrija. No, vsaj, če gre soditi po fotografijah, ki jih lahko vidimo na njenem Instagramu, med njimi je tudi fotografija s plaže, kjer v črnih kopalkah jemlje dih. Njena postava je naravnost sanjska, njene noge pa takšne, da bi si jih v hipu želele imeti številne. Vsekakor je Luka lahko na svojo srčno izbranko še kako ponosen, saj je zares videti dih jemajoče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🐬💦

A post shared by Nastja Gabor 🎤 (@nastjagabor) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making new friends✈️🌴 #egypt #sea #summer #boat #newfriends #hot

A post shared by Nastja Gabor 🎤 (@nastjagabor) on

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord