Tako se Iris Mulej spominja srečanja z Donaldom Trumpom

Tako se Iris Mulej spominja srečanja z Donaldom Trumpom (foto: Zaklop) Zaklop
5. 2. 2021

Manekenka Iris Mulej se je na tekmovanju za Miss Universe srečala tudi z nekdanjim predsednikom ZDA Donladom Trumpom. Že takrat je bil v razmerju z Melanio Trump in zato si je želel osebno spoznati slovensko predstavnico.

"Trumpa sem spoznala leta nazaj, ko sem bila v Portoriku na svetovnem tekmovanju Miss Universe, in ker je bil Trump takrat lastnik licence in obenem partner naše lepe Slovenke Melanie, je prišel uradno pozdravit in spoznat slovensko predstavnico," je za Svet24 povedala manekenka in spletna vplivnica Iris Mulej, ki že nekaj let živi in ustvarja v Budvi.

Iris je že nekaj časa srečna mamica male princeske Isabelle in prikupnega Arrona. V Budvi ima družinica tudi razkošno hišo z lastnim bazenom, zato verjetno karantena za njih ni preveč naporna, saj tudi v času najbolj strogih omejitev še vedno lahko čas preživlja na svojem vrtu.

Zdaj v manekenske vode zaide le še občasno, še vedno pa je izjemno medijsko prisotna, saj na svojih socialnih omrežjih redno deli družinske utrinke in svojim sledilcem odkriva svet kozmetike in prehranskih dodatkov.