Tako se je po intervjuju z Mišo Molk odzvala Mia Skrbinac, vse ostaja v megli

Tako se je po intervjuju z Mišo Molk odzvala Mia Skrbinac, vse ostaja v megli (foto: TV Slovenija/posnetek zaslona) TV Slovenija/posnetek zaslona
6. 12. 2021

Igralka Mia Skrbinac se dneve po intervjuju z voditeljico Mišo Molk ni javila in vse se zdi, da bodo številna vprašanja za zdaj ostala neodgovorjena.

Po intervjuju Mie Skrbinac z Mišo Molk, kjer je bilo sprva videti, da je voditeljica razkrila njeno spolno usmerjenost, kasneje pa se je izkazalo, da se je Mia javnosti odprla že leta 2019, igralka ostaja zavita v molk.

Za zdaj se ne želi izpostavljati javnosti in tudi na naša novinarska vprašanja ni želela odgovoriti.

Vse se zdi, da bomo še nekaj časa čakali, da bomo izvedeli, kakšen je bil dogovor o spornem vprašanju pred oddajo, zakaj je v oddaji dejala, da se do takrat javno še ni outrirala o svoji spolni usmerjenosti, čeprav video posnetek na Youtubu govori drugače in kako to, da po tem spornem vprašanju ni zahtevala od RTV, da bi ta del intervjuja izrezali.

Vse to za zdaj ostaja v megli, kakor tudi to, ali je bil med voditeljico in igralko morda komunikacijski šum in če da, kaj sta se v resnici dogovorili in kje se je zataknilo. Za zdaj bomo morali še počakati na odgovore, ki zanimajo širno Slovenijo.