TAKO so se znane Slovenke in Slovenci odzvali na novico o ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga, preverite, kaj pravijo

16. 1. 2023
Deli
TAKO so se znane Slovenke in Slovenci odzvali na novico o ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga, preverite, kaj pravijo (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Minuli konec tedna je kot strela z jasnega udarila novica o ločitvi znanega glasbenega para, ki je presenetila njune oboževalce, pa tudi nekatere glasbene kolege.

Saša Lendero in Miha Hercog sta se sicer razšla, a ostajata posvečena skupni poslovni poti in njuni hčerki Arii, za katero oba želita samo vse najboljše. Seveda razhod takega para vedno dvigne veliko prahu in povzroči še več zanimanja in vprašanj, a oba sta poudarila, da v medijih o njuni zasebnosti pač ne bosta govorila - in do tega imata vso pravico.

Preberite še:  Na dan je prišlo, da je Saša Lendero že pred dvema letoma razmišljala o ločitvi, tukaj so podrobnosti

Saša je novico javnosti sporočila najprej prek svojega Facebook profila, nato pa še prek Instagrama. Kmalu po njeni objavi je tudi Miha sporočil, da je njune skupne poti konec. Na novico so se odzvali nekateri njuni glasbeni kolegi, ki so se oglasili v komentarjih ob zapisih.

Tako je glasbenik Jani Pavec zapisal: "Vse pride in gre…oba sta velika človeka…kmalu bo posijalo sonce za oba." Pevka Manca Špik se je oglasila ob Mihovem zapisu in pravi, da ji je iskreno žal. Oglasil se je tudi Damjan Murko, ki je zapisal: "Vsake zveze mi je iskreno žal, ki v pričakovanju tega, da bi trajala večno razpade. Oba sta izjemno srčna človeka, zmeraj pripravljena pomagati in vrhunska glasbenika. Obema bom stal ob strani, če bosta potrebovala ob sebi prijatelja. Skrivnostna so pota gospodova in kdo sem jaz, da bi se vmešaval v karkoli. Obema želim vso srečo tega sveta. Vse dobro, naj ti nebo da moči za nove začetke."