Tako so v času karantene doma oblečene znane Slovenke

Tako so v času karantene doma oblečene znane Slovenke (foto: Matej Pušnik) Matej Pušnik
16. 4. 2020

V času, ko svetu vlada koronavirus, večina ostaja doma in med njimi so tudi znane Slovenke, ki so temu prilagodile tudi svoje modne kombinacije, ki so zdaj veliko bolj sproščene.

Med znanimi Slovenkami, ki zaradi koronavirusa ostaja doma je tudi igralka Tjaša Železnik, ki je na svojem Instagram profilu pokazala, da je včasih tudi cel dan v pižami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pyjamas all day long 😴#bedismyfavoriteplace #reading #quarantinelife #ishouldgoout 🤔

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

Pred časom je doma ostala tudi igralka Nina Ivanič, saj je bilo snemanje serije Najini mostovi zaradi koranvirusa začasno ustavljeno, zato ima zdaj več časa za sprehode in svojo družino, občasno pa se ji zgodijo dnevi, ko je cel dan v trenirki in uživa na svoji čudoviti terasi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danes bom cel dan doma in to v pižami. #setlife #home #stayhome #corona #goodvibes #lovehome #goodmorning #staypositive #instagood #stayhealthy #ninaivanic #actresslife #actress

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina) on

Srčna izbranka televizijskega voditelja Petra Polesa Nika Veger je nedavno sprejela izziv in po vzoru na svetovne zvezdnice pozirala s vzglavnikom, ki ji je vsekakor lepo pristajal, saj Nika tudi v času karantene skrbno pazi na svojo postavo in to, da ostaja fit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če se že počutim omejeno, sem lah tud mal omejena, a ne🤪😂🙈? #pillowchallenge ni nova fora, je pa v karanteni postala viralna, na kljucniku je ze okrog 150k objav 💃🎉🤷‍♀️. @elleslovenija ga je privlekla na plan in z njim so me zabavale že @tjasa_kokalj_jerala @evaahacevcic_pakiz in @janakoteska (bravo za pogumno izbrano lokacijo 😜) Kaj pa ti, imas povšter 😂😂😂? Ni treba, da je bel, niti, da je zlikan 🙈. Ajde zabavno je ... še posebej tistim, ki gledajo hrbtni izrez 🤪. #quarantinechallenge #organiclinensheets #organiclinen #nikaveger #beautyfullblog #sustainablelifestyle #ecolifestyle #sustainablefashion #greenliving #earthfriendly #environmentallyfriendly #fewerbetter #consciousconsumer #cornersofmyworld #seeksimplicity #nothingisordinary #selfloveclub #howyouglow

A post shared by Beautyfull Blog (@nikaveger) on

V ležernih modnih kombinacijah pa dneve preživlja tudi Marjetka Vovk, ki uživa v dolgih sprehodih, brez ličil in razmršenih las. Vsekakor je takšno bolj redko vidimo, a ji tudi takšna podoba še kako pristaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi2 čist NATUR, to nama je kul🤟🏻😹❤️❤️❤️❤️❤️🤪🤪🤪

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

V trenirki je v teh dneh veliko tudi nekdanja glasbenica, zdaj pa uspešna podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek, ki priznava, da je delo od doma izziv, tudi v domači pisarni pa je njen obraz brezhibno naličen in do popolnosti urejen.

Ana Klašnja v teh dneh prav tako ostaja doma, njene modne kombinacije pa so zelo udobne in takšne, da vedno v njih lahko naredi tudi trening sredi dnevne sobe.