Tako sproščene Darje Zgonc še niste videli, tudi brez ličil je naravnost čudovita!

7. 2. 2023
Deli
Tako sproščene Darje Zgonc še niste videli, tudi brez ličil je naravnost čudovita! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Take je res nismo vajeni, a je prav v vsakem trenutku prava dama!

Darja Zgonc je znan televizijski obraz in priljubljena voditeljica poročil na POP TV-ju. Skupaj z Edijem Pucerjem sta odličen voditeljski par, ki se lepo dopolnjuje. Zato so bili številni gledalci naravnost žalostni, ko je Darja morala zaradi zdravstvenih težav na bolniško. A zdaj je že vse skupaj zdavnaj za njo in gledalci jo spet spremljajo v tisti vlogi, v kateri so je vajeni.

Preberite še: Gaja Prestor pokazala svojo popolno zadnjico, nič čudnega, da se vse oči obračajo za njo

Ko se je lani novembra vrnila v redakcijo, so bili njeni sodelavci izjemno veseli, kar so ji tudi pokazali - pripravili so manjše slavje in jo zasuli s pozornostjo. Nekaj prizorov so ob tem objavili tudi na Instagramu, kjer so takrat zapisali: "V naši redakciji je danes kar dvojno slavje!  Edi praznuje rojstni dan, po več mesecih pa se mu bo v studiu pridružila še Darja, ki smo jo zelo pogrešali."

Morda vas zanima: Opa, TA radijska voditeljica svoje sreče več ne skriva: Po dolgem obdobju samskega življenja je našla ljubezen!

No, med fotografijami pa se je znašel tudi posnetek, na katerem je mogoče videti drugačno Darjo - tako, kakršna je pred odhodom v televizijsko šminko. Čisto brez make-upa se nam zdi še bolj mladostna in lepa! Pred kamero je vedno do potankosti urejena, pokazala pa je, da v prostem času zna biti še kako sproščena (in seveda - še vedno urejena). Tudi brez make-upa je njena koža sveža in napeta, za to pa je zaslužna njena skrb zase. Redno telovadi in se prehranjuje zdravo, kar se ji še kako obrestuje, ko gre za zdravje in videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk