TAKO sta Robert Golob in Tina Gaber potrdila zvezo, skupaj sta bila na Prešernovi proslavi (foto)

TAKO sta Robert Golob in Tina Gaber potrdila zvezo, skupaj sta bila na Prešernovi proslavi (foto) (foto: Borut Živulovič/BOBO) Borut Živulovič/BOBO
8. 2. 2023

Že nekaj časa se je govorilo, da našemu premierju posteljo greje manekenka. No, zdaj sta se v javnosti pojavila z roko v roki.

V Cankarjevem domu je potekala vsakoletna državna proslava pred kulturnim praznikom, 8. februarjem, na kateri podeljujejo najvišja priznanja v umetnosti.Proslave se vsako leto udeleži slovenski vrh, najvišji politiki in umetniki. Tako sta se je udeležila tudi predsednica Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob.

Na poslavo ni prišel sam

Že nekaj časa se je šušljalo, da našemu predsedniku vlade posteljo greje manekenka Tina Gaber. Svoje romantično razmerje sta uradno potrdila, ko sta se na proslavi pojavila z roko v roki.

V dvorano sta prišla z visoko dvignjenima glavama, nasmejana in ponosna, da sta se javnosti predstavila kot par. Skupaj sta sedla v dvorano, polno gostov, ki so radovedno pogledovali proti zaljubljencema.

Fotografi so v objektiv ujeli zaljubljene poglede, med pogovorom pa sta si zagotovo izmenjala tudi kakšno sladko besedo.

Preberite več na Metropolitan.si