Tako sta zakonca Košir hčerko presenetila za rojstni dan

Košir (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
24. 7. 2014

Družina Košir velja za zelo aktivno, kar ni nič čudnega, glede na to, da sta tako Jure kot Alenka zaprisežena športnika. Oba pa prisegata tudi na to, da kljub napornim delavnikom čim več prostega časa namenjata otrokom. Srednja hčerka Anika je pred kratkim dopolnila devet let in dobila prav posebno darilo.

Anika je namreč velika ljubiteljica baleta, plesa in umetnostnega drsanja, poleg tega pa obožuje angleško pevsko skupino One Direction. Zato je bila nepopisno srečna, ko sta jo starša za njen deveti rojstni dan presenetila z vstopnicami za koncert najstniških idolov v Torinu.

Anika

Poleg Jureta in Alenke jo je med množico spremljala tudi njena prijateljica Tjaša, dekleti pa sta med nastopom peli, plesali in na splošno uživali v spektaklu, ki so ga fantje pripravili za svoje oboževalke. Na spletnem omrežju je ta dan opisala kot enega od najlepših v svojem življenju.

Alenka

Alenka, ki je znana po svojih kulinaričnih spretnostih, pa je za hčerko spekla tudi slastno torto, ki jo je poimenovala kar 'ne preveč zdrava torta ubijalka', domač biskvit, prepojen z jagodnim sokom, namazan na debelo z nutello, pa je bil po fotografiji sodeč za prste oblizniti. 

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2014

Story Story 30/2014, od 17. 07. 2014