Tako velika dama je danes hčerka Janija Jugovica (Coolfoter) in takšna lepotička je

Tako velika dama je danes hčerka Janija Jugovica (Coolfoter) in takšna lepotička je (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
4. 5. 2021

Jani Jugovic (Coolfoter) ne skriva, da je na svojo družino izjemno navezan in da obožuje družinski čas, ki ga lahko preživijo kje v naravi ali na izletih.

Vplivnež Jani Jugovic ima iz preteklega razmerja sina, s srčno izbranko Tejo Perjet pa imata sina in hčerko. Na vse tri je zelo ponosen, mala princeska Sia pa ga seveda ves čas ovija okoli prstov.

Nedavno je zelo presenetil, ko je na Instagramu objavil svojo hčerko, saj se zdi, da bo njegova princeska že prav kmalu odrasla dama, ki bo očetu živčke kravžljala s svojimi snubci. "Princeska moja. Sia počasi, a vztrajno raste in prišel bo dan, ko se bodo začeli dogajati fantje. Ampak ni panike, bom zelo, zelo prijazen do snubcev .... NE!" je zapisal na svojem Instagram profilu in dal vsem jasno vedeti, da se bodo morali okoli njegove hčerke zelo potruditi.

No, do takrat ima Jani še nekaj let, potem pa ga prav gotovo čaka pestro obdobje, ko se bodo fantje začeli tepsti za njeno srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr)

Priporočamo